Su blogerių diena!

Bloginti labiau sau, ar kitiems? Atrodytų rašau, pirmiausiai, dėl savęs, tačiau dalintis su kitais norisi. Dalinimasis jungia ir, aišku, teikia drąsos, bei stiprina, nes atverdamas mintis, pasidarai pažeidžiamas ir tuo pačiu autentiškas.

Kaip ten bebūtų, blogeris – puikus vaidmuo dalintis tuo, ką nori garsiai tarti pasauliui.

Gal esmė ne kiek rašymas “dėl savęs”, bet labiau “iš savęs”. Geras jausmas: “šiek tiek manęs ir šiek tiek Tavęs”. Mums reikalinga bendrystė, todėl tiek daug žmonių yra blogeriai!

Blogeris, ar tinklaraštininkas yra asmuo, parodantis tam tikrą savo veidą. Jis turi savo stilių, charakterį, požiūrį ir pan. Jis rašo tam tikrai žmonių grupei, tiems, kurie nori išgirsti, suprasti, pažinti už tam tikros rašliavos esantįjį. Ne visiems jis patinka, o ir neturėtų! Rašyti iš širdies ir masėms – du skirtingi tikslai.

Rašyti tai, kas daugumai patiks, yra ne menkas iššūkis, reikalaujantis analizės ir suvokimo, kaip gi “jie” interpretuos mano siunčiamą žinią.

Įvairovė atskleidžia kiekvieno blogerio unikalumą. Kokia jėga yra kurti ir būti visiems skirtingais, bet vienoje erdvėje!

Sveikinu su BLOGERIŲ DIENA!!!

Nuotrakos šaltinis: coffee-mood.livejournal.com iš Pinterest.com

Komentarų: 1 Pridėkite savo

  1. Olgerdas parašė:

    Net nezinojau, kad yra tokia Blogeriu diena 🙂

    Patinka

Parašykite komentarą