Moteriškumo galia

imageEsu ryto žmogus. Paprastai, pramerkusi akis esu laiminga, nors vaikų auginimas išsekino ir dažniau sunkoka tas užmiegotas akis atmerkti. Tačiau, atsikelti ryte pirmai, yra didžiulis malonumas. Žadintuvas sučirškia prieš valandą iki, kol maniškiai paprastai keliasi. Tuo stebėtinai tyliu metu geriu kavą, skaitau Bibliją, trumpai laiminu dieną. Toks laikas yra dar vienas puikus būdas atnaujinti savo protą ir pripildyti sielą.

Kaip mama, žmona ir muzikos mokyklėlės savininkė, privalau nemažai dalykų susidėlioti galvoje. Tai lyg gero straipsnio vizijos numatymas. Apgalvoju savo atsakomybes šeimoje, tikslus darbe ir ieškau įkvėpimo skaitiniuose.

Ant stalo, prie pat nosies turiu trumpas Biblijos eilutes su paveikslėliais. Taip gera kasdien po vieną ištraukti. Ypač sunkią dieną būnu paliesta ir neretai padrąsinta bei pripildyta dėkingumo.

imageGėlės, žvakė, mielos smulkmenos, gera muzika be galo stipriai stimuliuoja pojūčius ir įtakoja visą namų atmosferą. Esu įsitikinus, kad namuose turėtų būti saugus prieglobstis ir vieta, kur kiekvienas gali jaustis savimi, atsipalaidavęs ir visada laukiamas. Mes, kaip moterys, mamos, turime didžiulę galią įnešti ypatingumą ir grožį į mūsų erdvę. Beje taip mokome savo vaikus kurti namų jaukumą.

Šeimos vienybė su sutuoktiniu, su vaikais ir draugais, įneša džiaugsmą ir pasitenkinimą gyvenimu. Sveiki santykiai neša sėkmę visose gyvenimo srityse. Atrodo, juk tai taip paprasta: kito asmens apkabinimas ar netikėtas telefono skambutis gali tiek daug gaivos įnešti.

Neleidžiu sau nusivilti ir mokausi reguliuoti bei valdyti savo nuotaikas. Tai labai išlaisvina, kai galiu pasirinkti reakcijas, ieškodama aukso viduriuko, praskaidrindama visa tai gera juoko doze!

Parašykite komentarą