Vertas gyvenimas

Bendra patirtis suteikia išskirtinumą labai paprastai ir greitai sukurti pokalbius. Mamoms taip paprasta susipažinti. Stebėtinai greit susidraugauji ir džiaugiesi, kad yra su kuo dalintis savo patirtimi.

Tačiau nevertėtų to idealizuoti, nes reta pažintis virsta draugyste. O dažna internetinė diskusija – tik laiko švaistymas.

Gyvenimas yra per trumpas netikrumui.

imageMan asmeniškai ir taip užtenka veiklos, kad save švaistyti. Jau anksčiau susivokiau, kad privalu atsisakyti naršymo po internetą ir esą bendrystės toje plaukiojančioje erdvėje. Ėmiau labiau koncentruotis į savo sugebėjimų pažinimą, talentus ir užsiimti prasminga, vertingai užpildančia veikla.

Motinystė yra puikus laikas ugdyti savo talentus, atrasti save tokią, kokia iš tikrųjų esi. Tikri draugai paremia ir padrąsina, renkantis tai, kas patinka.

Esame žmonės su savais gyvenimais. Tačiau, jei gyvenu nuolat ieškodama kitų pritarimo, ypač internete, reiškia negyvenu taip, kaip noriu. Kaip dažnai vietoj to užtikrintumo ir padrąsinimo, imu jaustis vieniša ir nesaugi.

Viskam yra savos ribos. Nei burtai, nei horoskopai čia neegzistuoja. Tiesa tokia, kad mes traukiame būtent tai, kuo gyvename. Dažnai nesąmoningai mūsų neužtikrintumas lyg magnetu pritraukia kitą tokį pat asmenį… Todėl be galo svarbu gyventi tiesoje, visų pirma su savimi; būti autentiška, o tai reikalauja drąsos!

– Susitelk, moterie, į tai, kokia esi gražiausia savo vidumi ir dovanok save kitiems, vietoj to, kad imtum nerimauti. – Vis sau kartoju.

Taip trokštu būti mylima! Deja per dažnai renkuosi paviršutiniškumą, kai tuo tarpu tik tikrume randu prasmę. Šioje vietoje dažnai kovoju su egoizmu. Tikrumas manyje trokšta kitus mylėti ir tikisi, kad tie kiti atsakys tuo pačiu. Todėl, bijodama atstūmimo, dažnai autentišką save išduodu. Nes būti savimi, savimi originalia, reiškia būti pažeidžiama…

Juk be galo sunku, o gal net ne visiems įmanoma, besąlygiškai mylėti, nesitikint nieko mainais. Beveik visada duodu kitam tai, ko pati beprotiškai trokštu atgauti. Sunku priimti, kad užsiimti tik viena vertinga, sau patinkančia veikla, ar turėti tiktai tik vieną gerą draugą yra teisinga, todėl tai gan retas reiškinys. Tuo nepatikėdama ir to nesiekdama, šią spragą užpildau labai greitai ir bet kuo.

Visai nereikalingos didelės pastangos rūpintis tuo, ką kiti žmonės apie mane galvoja. Taip pat be galo lengva užsidėti kaukę. Gan paprasta sutelkti dėmesį į tai, kas visai neturi reikšmės ir paaukoti tai, kas neįkainojama. Tokia ta žmogiška mūsų prigimtis!!!

imageViena mėgstama veikla, ar vienas geras draugas, kuris priima ir myli, yra daug geriau, nei 100 paviršutiniškų veiklų, kurios blaško bei įneša chaoso ir draugų, kuriems tikrai nerūpi. Tačiau šiam sprendimui reikia drąsos ir supratingo pasirinkimo!

Linkiu sau ir Tau, kad visą savo energiją koncentruotume į tokį gyvenimą, kurį, būdamos savimi, pačios gyventume. Šis jaudinantis tikslas vertas gyvenimo.

Ir tokiam pasirinkimui pakvietimas visai nebūtinas, nes kalba eina apie talentus ir gabumus, kuriuos auginanti moteris kuria gražesnę dieną, iš kurios susilipdo geresnis bei tikresnis pasaulis.

Parašykite komentarą